Användarvillkor för podcast-tjänst hos Monopol Media

Senast uppdaterad: 2023-09-27

Välkommen till Monopol, en podcasttjänst som tillhandahålls av Monopol Media AB, med organisationsnummer 559061-4425 ["Monopol Media," "vi," "oss," eller "vår").

Genom att använda podcasttjänster www.monopol.se och de tredjepartsverktyg som vi använder (däribland Memberful, Spotify, Apple) samtycker du till att följa och vara bunden av dessa Användarvillkor. Om du inte accepterar dessa villkor, var vänlig och använd inte våra tjänster.


1. Tjänsteerbjudande

Monopol Media erbjuder betalda prenumerationer på podcastavsnitt på www.monopol.se. Vissa av de erbjudna podcasterna ägs och produceras helt av Monopol Media. Andra podcastavsnitt ägs och produceras av externa parter, där Monopol Media agerar som mellanhand.

2. Prenumerationer
Prenumerationer erbjuds på individuella podcastavsnitt och som ett paket innefattande alla tillgängliga podcasts. När en användare köper en prenumeration för en podcast som ägs av en extern part, föreligger den kommersiella relationen mellan slutanvändaren och det externa produktionsföretaget. Det externa produktionsbolaget sätter själv sitt pris mot slutkund, och svarar för att leverera det utlovade innehållet. När en användare köper en prenumeration för en podcast som ägs av Monopol Media eller för paketprenumerationen, är den kommersiella relationen mellan slutanvändaren och Monopol Media.

3. Priser och Moms
Alla priser inkluderar 6% moms, i enlighet med svensk skattelagstiftning.

4. Ändringar och Uppsägning
Monopol Media förbehåller sig rätten att ändra eller avbryta någon del av tjänsten när som helst och av vilken anledning som helst. Du kan avsluta din prenumeration när som helst enligt våra riktlinjer.

5. Ansvarsbegränsning
Monopol Media ansvarar inte för innehållet i de podcastavsnitt som ägs av externa parter. Vi försöker att tillhandahålla exakta och aktuella uppgifter, men vi kan inte garantera att informationen alltid är korrekt eller fullständig.

6. Tvister
Eventuella tvister som uppstår i samband med dessa användarvillkor ska avgöras enligt svensk lagstiftning och svenska domstolars exklusiva jurisdiktion.

7. Kontakta Oss
Om du har några frågor eller funderingar om våra användarvillkor eller våra tjänster, vänligen kontakta oss på kontakt@monopolmedia.se.Genom att använda våra tjänster bekräftar du att du har läst och förstått dessa användarvillkor och samtycker till att vara bunden av dem. Om du inte accepterar villkoren, använd inte våra tjänster.